Bloggnorge.com // Nei til massedeponi ved Hestsjøen!
Start blogg

RÅDMANNEN SIER FOR 6. GANG NEI TIL HESTSJØDEPONI !!

Kategori: Ukategorisert | 6 kommentarer » - Skrevet Wednesday 4. March , 2015 kl. 20:07

Les hele innstillingen her:
15075045_Framlegg Rådmannen_innsyn 4 mars 15

For 6. gang sier Rådmannen i Trondheim kommune NEI til å ha massedeponi ved Hestsjøen (Skjefstad Vestre). Dette kommer fram i saksframlegget til Byutviklingsmøtet neste torsdag 12/3.

Dermed støtter Rådmannen i Trondheim innstillingen fra Trondheimsregionen, en viktig seier!!

Men deponiet er fortsatt ikke stoppet, politikerne i Trondheim med unntak av Venstre har gått mot Rådmannen 5 ganger før. For å vinne kampen er det viktig at du underskriver her:

http://www.opprop.net/hestsjoen

Vi vil vil overlevere underskriftene før Byutviklingsmøtet 12/3 og også holde en appell der. Vi har nå 670 underskrifter mot deponiet!

Sammen er vi sterke!

 

Kommentarer

  1. Litt frekt å hevde at bare Venstre har vært mot.

    • Snorre Vikdal says:

      Hei,
      det kan du si, men MDG var med og foreslo og stemte for i Byutviklingskomiteen i sept 2014 at Skjefstad Vestre skulle inn i IKAP-2, dette var i strid med Rådmannen. Så snudde dere til Bystyremøtet i sept 14, og det var bra og argumenterte mot dette, og stemte først for Venstre sitt forslag om å støtte Rådmannen. Men dere stemte til slutt for Ap, SV og KRF sitt forslag om at deponiet skulle vurderes i IKAP-2, derfor ble det skrevet slik i forhold til de tidligere behandlingene.

      Vi er klare over at dere nå er mot deponiet og det er veldig bra! SV har vi også fått skriftlig svar på det, og det vil vi legge ut.

      Så vi er veldig glad for at MDG nå er med mot deponiet, og det skal vi få fram :-)

  2. Venstre stemte også for uttalelsen fra Bystyret som ba om at ti nye områder skulle vurderes. Den vurderinga er nå gjennomført og har – som forventet – ført til at Skjefstad Vestre frarådes.

    • Snorre Vikdal says:

      I Byutviklingskomiteens møte 11/9-14 foreslo og stemte MDG mot Rådmannens innstilling for at Hestsjødeponiet skulle tas inn i IKAP: http://innsyn.trondheim.kommune.no/motedag?offmoteid=3356013, dette var etter at Rådmannen to ganger i Bygningsrådet i mars og juni 2014 prøvde å stoppe deponiet pga viltkorridoren og at vi har nok deponier både på kort og lang sikt.

      Behandling: Ferhat Güven (Ap) foreslo pva Ap, H, FrP, MDG alternativ til innstillingen 1c:

      Bystyret ber om at pågående reguleringssaker i Trondheim kommune, som ikke er vurdert i IKAP, også tas inn i IKAP. Konkret gjelder dette områdene: Gisvål, Torgårdsletta, Bjørka, Solberg og Røran, Tiller Nordre, Reppe Søndre, Bratsberg, Skjefstad Vestre og Benberg ved Ringvålvegen, Leinan øvre mfl og Storler.

      Så snudde MDG til Bystyret, men stemte likevel for at man skulle vurdere Hestsjødeponiet i IKAP. Venstre stemte i mot dette, for da hadde Rådmannen i Trondheim fem ganger prøvd å stoppe deponiet, og da var det ingen grunn til å vurdere Hestsjødeponiet i IKAP.

      Men det viktigste nå er at både Venstre og MDG i likhet med Trondheimsregionen, Rådmannen i Trondheim og Fylkesrådmannen ikke vil ha Hestsjødeponiet i IKAP.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.