Bloggnorge.com // Nei til massedeponi ved Hestsjøen!
Start blogg

Nei til massedeponi ved Hestsjøen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 5. February , 2015 kl. 20:41

Dette er en blogg for å få fram fakta om saksframlegg og politiske vedtak i forhold til grunneier og nestleder i Senterpartiet Ola Borten Moes med andre grunneieres ønske om å bygge massedeponi ved Hestsjøen.

Rådmannen i Trondheim har fem ganger forsøkt å stoppe prosjektet pga det er nok massedeponi både på kort og lang sikt i Trondheim samt at HELE massedeponiet ligger i en viltkorridor  med nasjonal viltverdi A. Den dekker hele bredden i Leinstrandkorridoren her, og vil kunne ødelegge mye av dyrelivet i Bymarka da man ikke lenger vil få utveksling av gener fra nabokommuner.

– I tillegg vil badeplassen ved Hestsjøen kunne bli ødelagt pga avrenning samt støv og støy fra lastebiler.
– Det er også fare for avrenning til Gaula.
– Før man eventuelt får bygge massedeponiet må de bygge gang- og sykkelvei fra Lundåsen til Hestsjøen, det er bra. Men det vil også kunne bli mye transport på veien mellom Granåsen og Hestsjøen, her er det intet krav om bygging av gang- og sykkelvei til fare for syklister, rulleskiløpere, gående med flere.

– Hytteeiere og fastboende vil også få stor ulempe av et massedeponi og det er også planer om sprenging av masse som skal tas ut før deponering.

Likevel har politikerne fra AP, SV (!), KRF, H og FRP latt Ola Borten Moe gå videre med prosjektet. Til og med Miljøpartiet de Grønne (MDG) var med på å stemme og foreslå dette i Byutviklingskomiteen. MDG snudde i Bystyret etter at jeg fikk et innlegg på trykk om saken rett før møtet.

Dette skjer samtidig som AP, SV, KRF og MDG sitter i et samarbeid med SP i Bystyret; og nestleder i SP Ola Borten Moe har drevet utstrakt påvirkning mot politikerne.

http://www.adressa.no/nyheter/politikk/article1694991.ece

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.